Tekstschrijver en eindredacteur Geert de Vries | Delft | 06 30148002

Websites

Syncasso. Incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders

5 november 2015

Syncasso is de naam van de nieuwe incasso- en deurwaardersorganisatie die ontstaat uit de fusie tussen Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders en Incassade Deurwaarders en Incasso. Syncasso schaart zich door de fusie rechtstreeks in de top drie van deurwaarders- en incassobedrijven. Vanuit de merkbelofte ‘We cash. We care.’ zet Syncasso verworven wetenschappelijke kennis van gedragsbeïnvloeding en kennis van communicatieprofielen in. Op deze manier kan Syncasso debiteuren persoonsgericht benaderen. Deze wetenschappelijk gefundeerde werkwijze vergroot de kans dat betalingsproblemen worden opgelost. Syncasso heeft de ambitie om met zijn aanpak de nieuwe standaard te zetten in de wereld van incasso- en deurwaarders. Voor de nieuwe website van Syncasso schreef ik vrijwel alle teksten.

Meer lezen

Vereniging Voor Credit Management (VVCM)

20 oktober 2015

De Vereniging Voor Credit Management (VVCM) is al 25 jaar de belangenorganisatie voor credit managers en debiteurenbeheerders in Nederland, en hét kenniscentrum voor credit management. In 2014 ging de nieuwe website van de VVCM live. Samen met verenigingsmanager Lydia de Wit schreef ik alle teksten.

Meer lezen

Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB)

20 oktober 2015

Het VCMB verenigt de belangrijkste creditmanagementorganisaties in alle disciplines. Samen vertegenwoordigen zij ongeveer 80% van de markt. Veel leden zijn marktleider in hun specialisme. De expertises variëren van debiteurenfinanciering en consultancy tot incassomanagement, kredietverzekering en digitale arbitrage; van credit management software en debiteureninformatie tot in- of outsourcing van debiteurenbeheer en communicatie. Bij het 10-jarig jubileum in 2015 introduceerde het VCMB de nieuwe website. Ik schreef een deel van de content,

Meer lezen

De goedkoope verfwinkel in Delft

20 oktober 2015

Tot 1974 was mijn vader, Aart de Vries, eigenaar van 'de goedkoope verfwinkel' in Delft. De winkel, opgericht in 1881, bestaat nog steeds. Om deze unieke zaak in de schijnwerpers te zetten, heb ik een website gemaakt over de geschiedenis. Naast een historisch overzicht bevat de site een schat aan archiefmateriaal, foto's, publicaties en... filmbeelden. Neem een kijkje op www.degoedkoopeverfwinkel.nl!!

Meer lezen

Geert@copyplatform.nl

+31 (0)6 30 14 80 02

Aart van der Leeuwlaan 24

2624 LD  DELFT

Kvk: 24312095

Eindredactie & bladmanagement

Copywriting & bedrijfsjournalistiek

Webredactie & online communicatie

Schrijftraining & taaladvies

© Geert de Vries | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Delen