Tekstschrijver en eindredacteur Geert de Vries | Delft | 06 30148002

Actuele projecten

Gebiedspagina Rozenburg in Stadskrant Rotterdam

1 november 2019

In opdracht van de gemeente Rotterdam maak ik sinds 2015 tweewekelijks de gebiedspagina Rozenburg in de Stadskrant. Naast interviews en artikelen verzorg ik in samenwerking met de fotograaf ook de beeldredactie. 

Meer lezen

Gebiedspagina Hoek van Holland in Stadskrant Rotterdam

1 november 2019

In opdracht van de gemeente Rotterdam maak ik sinds 2017 tweewekelijks de gebiedspagina Hoek van Holland in de Stadskrant. Naast interviews en artikelen verzorg ik ook de beeldredactie. 

Meer lezen

Vakblad 'De Credit Manager' van de VVCM

1 november 2019

Vakblad 'De Credit Manager' is een uitgave van de Vereniging Voor Credit Management (VVCM). Onlangs verscheen nummer 3 van de 30ste jaargang, met als thema: transformatie. 

Meer lezen

Vakblad 'De Credit Manager' van de VVCM

1 juli 2019

Vakblad 'De Credit Manager' is een uitgave van de Vereniging Voor Credit Management (VVCM). Onlangs verscheen nummer 2 van de 30ste jaargang, met onder meer een artikel over incasso en schaamtegedrag van debiteuren.

Meer lezen

Zelfbewuste dorpen in de Rotterdamse haven

3 april 2018

De gemeente Rotterdam heeft binnen haar grenzen drie kleine, dorpse gemeenschappen: Hoek van Holland, Pernis en Rozenburg. De levensvatbaarheid van deze drie havendorpen staat onder druk en de urgentie om een op maat gesneden aanpak te ontwikkelen, is hoog. In opdracht van de gemeente schreef ik de teksten voor de beleidsnotitie 'Investeren in duurzame buitenkansen. Zelfbewuste dorpen in de Rotterdamse haven'. 

Meer lezen

Geert@copyplatform.nl

+31 (0)6 30 14 80 02

Aart van der Leeuwlaan 24

2624 LD  DELFT

Kvk: 24312095

Eindredactie & bladmanagement

Copywriting & bedrijfsjournalistiek

Communicatie-advies & coaching

© Geert de Vries | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Delen