Tekstschrijver en eindredacteur Geert de Vries | Delft | 06 30148002

Actuele projecten

Nieuw project: Delft Music Tour - Walk of Fame

15 december 2022

Samen met collega en vriend Pieter Harcksen van PLRT Communicatie heb ik in november 2022 een interactieve muziekwandeling door de binnenstad van Delft gelanceerd: Delft Music Tour - Walk of Fame. Op een 30-tal plekken in het centrum liggen rvs-tegels als eerbetoon aan bekende en onbekende Delftse artiesten van vroeger en nu. In alle genres: pop, jazz, klassiek, folk en Hollandse hits. Via een QR-code  krijgt de wandelaar toegang tot achtergrondinformatie, muziek en video's. Het project is tot stand gekomen dankzij subsidie van de gemeente Delft en een particuliere donatie. Delft is hiermee de eerste stad in Nederland met een interactieve muziekwandeling. Zie www.delftmusictour.nl

Meer lezen

Vakblad 'De Credit Manager' van de VVCM

26 maart 2022

Vakblad 'De Credit Manager' is een uitgave van de Vereniging Voor Credit Management (VVCM). Als eindredacteur ben ik vrijwel vanaf de start bij het blad betrokken. Onlangs verscheen nummer 1 van de 33ste jaargang, met als thema omgevingssensitiviteit.

Meer lezen

Kunstwandeling Delft uitgebreid

21 maart 2022

Leuk nieuws voor kunstliefhebbers die zin hebben in een inspirerend en sportief uitje. De gratis Kunstwandeling Centrum is uitgebreid. De vernieuwde kunstwandeling leidt kriskras door de historische binnenstad langs ruim zeventig Delftse kunstschatten, gewoon op straat. 

Meer lezen

Vakblad 'De Credit Manager' van de VVCM

18 december 2021
\

Vakblad 'De Credit Manager' is een uitgave van de Vereniging Voor Credit Management (VVCM). Eind december verscheen nummer 4 van de 32ste jaargang, met als thema: PSD2. 

Meer lezen

Gebiedspagina Rozenburg in Stadskrant Rotterdam

16 december 2020

In opdracht van de gemeente Rotterdam maak ik sinds 2015 tweewekelijks de gebiedspagina Rozenburg in de Stadskrant. Naast interviews en artikelen verzorg ik in samenwerking met de fotograaf ook de beeldredactie. 

Meer lezen

Gebiedspagina Hoek van Holland in Stadskrant Rotterdam

16 december 2020

In opdracht van de gemeente Rotterdam maak ik sinds 2017 tweewekelijks de gebiedspagina Hoek van Holland in de Stadskrant. Naast interviews en artikelen verzorg ik ook de beeldredactie. 

Meer lezen

Zelfbewuste dorpen in de Rotterdamse haven

3 april 2018

De gemeente Rotterdam heeft binnen haar grenzen drie kleine, dorpse gemeenschappen: Hoek van Holland, Pernis en Rozenburg. De levensvatbaarheid van deze drie havendorpen staat onder druk en de urgentie om een op maat gesneden aanpak te ontwikkelen, is hoog. In opdracht van de gemeente schreef ik de teksten voor de beleidsnotitie 'Investeren in duurzame buitenkansen. Zelfbewuste dorpen in de Rotterdamse haven'. 

Meer lezen

© Geert de Vries | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Delen