Tekstschrijver en eindredacteur Geert de Vries | Delft | 06 30148002

Nieuwsbrieven

Gebiedspagina Hoek van Holland in Stadskrant Rotterdam

16 december 2020

Hoek van Holland is één van de veertien gebieden van Rotterdam. Via de gebiedscommissie kunnen buurtbewoners, ondernemers of maatschappelijke organisaties invloed uitoefenen op het wel en wee in de wijk. De commissieleden zijn gekozen door de Rotterdammers en vertegenwoordigen de inwoners van het gebied. Zij ondersteunen initiatieven die Hoek van Holland leuker en beter maken. Tweewekelijks ontvangen de Hoekenezen de Rotterdamse Stadskrant met daarin een speciale pagina over de Hoek. 

Gebiedspagina Rozenburg in Stadskrant Rotterdam

16 december 2020

Rozenburg is één van de veertien gebieden van Rotterdam. Via de gebiedscommissie kunnen buurtbewoners, ondernemers of maatschappelijke organisaties invloed uitoefenen op het wel en wee in de wijk. De commissieleden zijn gekozen door de Rotterdammers en vertegenwoordigen de inwoners van het gebied. Zij ondersteunen initiatieven die Rozenburg leuker en beter maken. Tweewekelijks ontvangen de Rozenburgers de Rotterdamse Stadskrant met daarin een speciale pagina over Rozenburg. 

Nieuwsbrief Pensioenfonds SNS REAAL

1 juli 2020

Pensioenfonds SNS REAAL regelt het pensioen voor medewerkers van de Volksbank en VIVAT. Blue Sky Group verzorgt de administratie. ACTIAM belegt het vermogen. Het pensioenbureau voert de regie. Jaarlijks in juli ontvangen alle deelnemers van Pensioenfonds SNS REAAL de nieuwsbrief. Samen met het pensioenbureau schrijf ik alle teksten, inclusief interviews. Ook coördineer ik de productie van infographics, tabellen en grafieken.

Jaarverslag 2018 Dutch Association of Corporate Treasurers (DACT)

1 maart 2020

DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging van (corporate) treasurers en andere treasuryprofessionals in Nederland. De vereniging telt 500+ leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen, woningbouwcorporaties, gezondheidszorg en overheid. Samen met DACT-secretaris Erika Licht verzorg ik al jaren de eindredactie van het jaarverslag. Vast onderdeel daarvan zijn interviews met DACT-leden. Voor meer informatie over DACT: www.dact.nl.

Deelgemeentekrant Rozenburg februari 2014

20 oktober 2015

Op 19 maart 2014 zijn alle deelgemeenten van Rotterdam opgeheven. Ook de deelgemeente Rozenburg. Het deelgemeentebestuur maakte plaats voor de gebiedscommissie. In de allerlaatste deelgemeentekrant legde het dagelijks bestuur verantwoording af over de bereikte resultaten in de coalitieperiode 2011-2014. Ik schreef de teksten.

REALITEITEN van Reaal

20 oktober 2015

Van 2010 tot medio 2013 maakte ik vier keer per jaar voor Reaal de nieuwsbrief REALITEITEN, bestemd voor alle distributiepartners. Een krant op A3-formaat, met een ijzersterke bladformule. Goed gelezen en hoog gewaardeerd door het intermediair. Een prachtige opdracht, waar ik nog steeds trots naar kijk.

© Geert de Vries | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Delen