Nieuwsbrieven

Gebiedspagina Rozenburg in Stadskrant Rotterdam

20 oktober 2015

Sinds 19 maart 2014 is Rozenburg één van de veertien gebieden van Rotterdam. Via de gebiedscommissie kunnen buurtbewoners, ondernemers of maatschappelijke organisaties invloed uitoefenen op het wel en wee in de wijk. De commissieleden zijn gekozen door de Rotterdammers en vertegenwoordigen de inwoners van het gebied. Zij ondersteunen initiatieven die Rozenburg leuker en beter maken. Tweewekelijks ontvangen de Rozenburgers de Rotterdamse Stadskrant met daarin een speciale pagina over Rozenburg. Samen met communicatieadviseur Maarten van den Heuvel schrijf ik de teksten.

Meer lezen

Nieuwsbrief Pensioenfonds SNS REAAL

20 oktober 2015

Pensioenfonds SNS REAAL regelt het pensioen voor medewerkers van SNS Bank, REAAL Verzekeringen, SNS REAAL, SNS Securities, Stichting Beheer SNS REAAL en Stichting Fonds 21. Blue Sky Group verzorgt de administratie. ACTIAM belegt het vermogen. Het pensioenbureau voert de regie. Twee keer ontvangen alle deelnemers van Pensioenfonds SNS REAAL de nieuwsbrief. Samen met het pensioenbureau schrijf ik alle teksten, inclusief interviews. Ook coördineer ik de productie van infographics, tabellen en grafieken.

Meer lezen

Jaarverslag 2014 Dutch Association of Corporate Treasurers (DACT)

20 oktober 2015

DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging van (corporate) treasurers en andere treasuryprofessionals in Nederland. De vereniging telt 500+ leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen, woningbouwcorporaties, gezondheidszorg en overheid. Samen met DACT-secretaris Erika Licht verzorg ik al jaren de eindredactie van het jaarverslag. Vast onderdeel daarvan zijn interviews met DACT-leden. Voor meer informatie over DACT: www.dact.nl.

Meer lezen

Deelgemeentekrant Rozenburg februari 2014

20 oktober 2015

Op 19 maart 2014 zijn alle deelgemeenten van Rotterdam opgeheven. Ook de deelgemeente Rozenburg. Het deelgemeentebestuur maakte plaats voor de gebiedscommissie. In de allerlaatste deelgemeentekrant legde het dagelijks bestuur verantwoording af over de bereikte resultaten in de coalitieperiode 2011-2014. Ik schreef de teksten.

Meer lezen

REALITEITEN van Reaal

20 oktober 2015

Van 2010 tot medio 2013 maakte ik vier keer per jaar voor Reaal de nieuwsbrief REALITEITEN, bestemd voor alle distributiepartners. Een krant op A3-formaat, met een ijzersterke bladformule. Goed gelezen en hoog gewaardeerd door het intermediair. Een prachtige opdracht, waar ik nog steeds trots naar kijk.

Meer lezen

Geert@copyplatform.nl

+31 (0)6 30 14 80 02

Hof van Zilverlicht 91

2614 TV Delft

Kvk: 24312095

Eindredactie & bladmanagement

Copywriting & bedrijfsjournalistiek

Webredactie & online communicatie

Schrijftraining & taaladvies

© Geert de Vries | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Delen