Bladen

Vakblad De Credit Manager van de VVCM

20 oktober 2015

Al 20 jaar ben ik eindredacteur/bladmanager van vakblad De Credit Manager, uitgave van de Vereniging Voor Credit Management (VVCM). Het magazine (48 pagina's) verschijnt vier per jaar en bevat interviews, redactionele artikelen en nieuwsberichten over credit management in binnen- en buitenland. VVCM-leden ontvangen het blad gratis. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Meer lezen

Pensioenvakblad Update van Zwitserleven

20 oktober 2015

Sinds 2010 schrijf ik op regelmatige basis artikelen en interviews voor pensioenvakblad Update van Zwitserleven. Het blad werd onder de lezersdoelgroep (pensioenadviseurs en werkgevers) verspreid als glossy magazine, maar is verschijnt intussen al weer drie jaar in een prachtige en zeer goed gelezen online versie. Kijk voor meer informatie op zwitserleven.nl.

Meer lezen

Gewoon Goed Wonen van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

20 oktober 2015

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken publiceert twee keer per jaar het bewonersmagazine 'Gewoon Goed Wonen'. BADE Creatieve Communicatie in Baarn verzorgt de vormgeving en productie. In opdracht van BADE ben ik als tekstschrijver en eindredacteur bij het bewonersmagazine betrokken.

Meer lezen

REALITEITEN van Reaal

20 oktober 2015

Van 2010 tot medio 2013 maakte ik vier keer per jaar voor Reaal het magazine REALITEITEN, bestemd voor alle distributiepartners. Een krant op A3-formaat, met een ijzersterke bladformule. Goed gelezen en hoog gewaardeerd door het intermediair. Een prachtige opdracht, waar ik nog steeds trots naar kijk.

Meer lezen

Geert@copyplatform.nl

+31 (0)6 30 14 80 02

Hof van Zilverlicht 91

2614 TV Delft

Kvk: 24312095

Eindredactie & bladmanagement

Copywriting & bedrijfsjournalistiek

Webredactie & online communicatie

Schrijftraining & taaladvies

© Geert de Vries | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Delen