Actuele projecten

Vakblad 'De Credit Manager' van de VVCM

15 juli 2018

Vakblad 'De Credit Manager' is een uitgave van de Vereniging Voor Credit Management (VVCM). Onlangs verscheen nummer 2 van de 29ste jaargang. Met onder meer een interview met Martin Kabbedijk, hoofd Financiele Administratie van Feyenoord, praktijkartikelen, columns en nog veel meer.

Meer lezen

Delen

© Yourbrand

Zelfbewuste dorpen in de Rotterdamse haven

3 april 2018

De gemeente Rotterdam heeft binnen haar grenzen drie kleine, dorpse gemeenschappen: Hoek van Holland, Pernis en Rozenburg. De levensvatbaarheid van deze drie havendorpen staat onder druk en de urgentie om een op maat gesneden aanpak te ontwikkelen, is hoog. In opdracht van de gemeente schreef ik de teksten voor de beleidsnotitie 'Investeren in duurzame buitenkansen. Zelfbewuste dorpen in de Rotterdamse haven'. 

Meer lezen

Delen

© Yourbrand

Interview Yuri van Geest: 'Technologische revolutie verandert arbeidsmarkt radicaal'

20 oktober 2016

Nieuwe technologie gaat de wereld beter, opener en duurzamer maken. Maar op de weg hiernaartoe ontwricht het proces van radicale innovatie alle bestaande structuren, waaronder de arbeidsmarkt. Dat is de optimistische maar ook verontrustende boodschap van Yuri van Geest, ambassadeur van Singularity University Nederland en co-auteur van de wereldwijde bestseller Exponential Organizations. Op 4 oktober was hij één van de keynote speakers op het Zwitserleven PensioenEvent. Voor Zwitserleven Update hield ik als opwarmer een interview.

Meer lezen

Jaarverslag 2015 Autoriteit Financiële Markten (AFM)

11 april 2016

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) publiceerde op 8 april het jaarverslag 2015. Als eindredacteur heb ik hieraan een bijdrage mogen leveren. En eervolle opdracht, waarop ik trots ben. Naast de eindredactie van alle teksten (incl. jaarrekening) interviewde ik de vier bestuursleden en de COO. De vijf interviews zijn in de vorm van een testimonial (+ foto) in het jaarverslag opgenomen.

Meer lezen

Syncasso. Incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders

5 november 2015

Syncasso is de naam van de nieuwe incasso- en deurwaardersorganisatie die ontstaat uit de fusie tussen Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders en Incassade Deurwaarders en Incasso. Syncasso schaart zich door de fusie rechtstreeks in de top drie van deurwaarders- en incassobedrijven. Vanuit de merkbelofte ‘We cash. We care.’ zet Syncasso verworven wetenschappelijke kennis van gedragsbeïnvloeding en kennis van communicatieprofielen in. Op deze manier kan Syncasso debiteuren persoonsgericht benaderen. Deze wetenschappelijk gefundeerde werkwijze vergroot de kans dat betalingsproblemen worden opgelost. Syncasso heeft de ambitie om met zijn aanpak de nieuwe standaard te zetten in de wereld van incasso- en deurwaarders. Voor de nieuwe website van Syncasso schreef ik vrijwel alle teksten.

Meer lezen

'Betere wetten en lik op stuk'

20 oktober 2015

‘Banken zijn too big to fail. Dit is echt desastreus.’ Dat zei journalist Joris Luyendijk, auteur van de bestseller Het kan niet waar zijn, op 1 oktober 2015 tijdens het Zwitserleven PensioenEvent in Radio Kootwijk. In het hol van de leeuw, voor een kritisch publiek van ruim 500 pensioenadviseurs, HR-managers en werkgevers, vertelde Luyendijk over zijn onderzoek onder zakenbankiers in The City in Londen. Zijn kernboodschap: het financiële systeem is nog net zo amoreel en onveilig als in 2008. Een kant-en-klaar recept voor verandering gaf hij niet. Wel een oplossingsrichting: betere wetten en lik op stuk. Na het congres verscheen in vakblad Update mijn interview met de hoofdpunten. (foto: Ruurd van der Meulen)

Meer lezen

Delen

© Yourbrand

'Stop met het onzekerheidscircus en maak pensioen weer leuk'

20 oktober 2015

‘Transparantie is het slechtste idee van de laatste twintig jaar.’ Hersenonderzoeker Victor Lamme, bekend van zijn bestseller ‘De vrije wil bestaat niet’, schrikt niet terug voor ferme uitspraken. Als neurowetenschapper heeft hij een uitgesproken visie op pensioencommunicatie. En die staat haaks op de huidige praktijk. Op 1 oktober 2015 was hij één van de topsprekers op het Zwitserleven PensioenEvent. Voor vakblad Update hield ik een interview als opwarmer. (foto: Judith Eversdijk)

Meer lezen

Delen

© Yourbrand

'Het financiële systeem is wankel, amoreel en explosief'

20 oktober 2015

Joris Luyendijk heeft met zijn boek ‘Dit kan niet waar zijn’ over The City in Londen, het financieel centrum van Europa, veel losgemaakt. Zijn onthutsende conclusie: in de mondiale financiële wereld is het weer business as usual en een nieuwe, verpletterende crash kan zomaar uitbreken. Op 1 oktober 2015 stond Joris Luyendijk als keynote spreker op het podium van het Zwitserleven PensioenEvent. Voor vakblad Update schreef ik een profielschets.(foto: Ruurd van der Meulen)

Meer lezen

Delen

© Yourbrand

Geert@copyplatform.nl

+31 (0)6 30 14 80 02

Hof van Zilverlicht 91

2614 TV Delft

Kvk: 24312095

Eindredactie & bladmanagement

Copywriting & bedrijfsjournalistiek

Webredactie & online communicatie

Schrijftraining & taaladvies

© Geert de Vries | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Delen